Pitäisi oikeasti kirjoitella vähän enemmän tähän lemmikki blogiin^_^

Samuli sai viikonloppuna lauantaina jälleen kerran epilepsia kohtauksen. Vaikka isä antaakin sen epilepsia lääkkeen aamuin ja illoin niin Samuli saatta joskus vain nopeasti ns. hotkaista katsomatta lääkkeen suuhunsa ja silti saattaa tiputtaa sen. No, mutta onneksi on ne vastalääkkeet keksitty:)

Sanoin tästä asiasta jo Fantasy Forest blogissani, mutta sanonpa sen tässäkin. Collie on tosi ihana rotu<3 Ainakin siitä päätellen mitä olen lueskellut ja kuvia katsonut. On minulla ihan live tietoakin, koska yhdellä tutullamme paremmin sanoen isän tutulla on pk collie väritykseltään Bluemerle. Se on tyttö ja todella ihana. Olisi kiva päästä useamminkin katsomaan sitä, sillä oli kaverinakin toinen collie, mutta se kuulemma kuoli. Nimet ovat Sindi ja Säde. Sindi taisi olla Tricolor ja Säde Bluemerle. Alkaa jo unohtua kun harvoin käydään.

Joskus olisikohan pari kolme viikkoa sitten sain Digin oppimaan antamaan tassun. Kun sanon sille tassu se ei reagoi mitenkään, mutta kun sanon sille ''anna tassu'' niin sitten se vasta antaa.

En laita nyt mitään kuvia, koska en ole ottanut, mutta joskus sitten myöhemmin:)